Δραστηριότητες

Ενημερωτική δράση σε συνεργασία με το Europe Direct-ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής (σχ.ετ.2023-24)

Σας ενημερώνουμε ότι το Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής που φιλοξενείται στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) θα διεξάγει ενημερωτική δράση στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, με θέμα τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς. Την παρουσίαση θα κανει ο κ. Σπύρος Μπλαβούκος, καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στην Ανάλυση Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών. Η δράση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 (3η και 4η διδακτική ώρα) και αφορά τους μαθητές της Γ΄ τάξης. Επισυνάπτεται επιστολή του Europe Direct όπου αναγράφονται πληροφορίες για τη δράση και για τους όρους χρήσης του οπτικοακουστικού υλικού.

Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που συμφωνούν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν τη δράση παρακαλούνται να αποστείλουν τις δύο (2) υπεύθυνες δηλώσεις που ακολουθούν έως τις 12 Ιανουαρίου στη 13.00 το αργότερο με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • ψηφιακά μέσω του gov.gr και να αποσταλούν στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (να αναφέρεται οπωσδήποτε στο θέμα του email Ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας και Τμήμα) (οδηγίες έκδοσης υπεύθυνης δήλωσης)
  • ψηφιακά μέσω του gov.gr και να προσκομιστούν εκτυπωμένες από τον/την μαθητή/μαθήτρια (οδηγίες έκδοσης υπεύθυνης δήλωσης)
  • με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ και να προσκομιστούν από τον/την μαθητή/μαθήτρια
  • να προσκομιστούν από τον ίδιο τον γονέα/κηδεμόνα αυτοπροσώπως.

 

Υπεύθυνη Δήλωση Γονικής Συναίνεσης_22_01

Υπεύθυνη δήλωση γονέων για οπτικοακουστικό υλικό_22_01 (αποστέλλεται μόνο αν συμφωνείτε)

Επιστολή του Europe Direct όπου αναγράφονται πληροφορίες για τη δράση και για τους όρους χρήσης του οπτικοακουστικού υλικού