Λέμε την αλήθεια στην εξουσία

Κατά το σχολικό έτος 2023-2024, το σχολείο μας δήλωσε συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Λέμε την αλήθεια στην εξουσία» του Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» σε συνεργασία με το Κέντρο «Robert F. Kennedy Human Rights» .

Το Ελληνικό Πρόγραμμα «Λέμε την Αλήθεια στην Εξουσία» τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας. Στόχος του είναι η ενδυνάμωση των μαθητών ώστε να μπορούν και οι ίδιοι να υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, πραγματοποιήθηκε μεγάλος αριθμός δράσεων και εργασιών από τους μαθητές του σχολείου μας στα πλαίσια των μαθημάτων του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων, της Οικιακής Οικονομίας και της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής, καθώς και συνεργατικών paddlet από τους μαθητές του ομίλου της σχολικής εφημερίδας. Οι μαθητές εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τις δράσεις αυτές και δημιούργησαν αξιόλογα έργα καλλιεργώντας τη δημιουργικότητα αξιοποιώντας τις γνώσεις τους.

https://mvvfoundation.gr/el/ltase-to-programma/

Επίσκεψη των τάξεων Α', Β', Γ' στο αθλητικό κέντρο Ο.Α.Κ.Α.

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 τα τμήματα της Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου έχει προγραμματιστεί να επισκεφθούν το αθλητικό κέντρο Ο.Α.Κ.Α., στο Μαρούσι, όπου οι μαθητές θα συμμετέχουν σε πρόγραμμα με αθλητικές δραστηριότητες υπό την επίβλεψη και με την καθοδήγηση γυμναστών του αθλητικού κέντρου. Η μετακίνηση των μαθητών/τριών θα γίνει με πούλμαν.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ = 10ευρώ.

(6ΕΥΡΩ συμμετοχή στο πρόγραμμα + 4ΕΥΡΩ μετακίνηση με πούλμαν).

Οι μαθητές μπορούν να φέρουν κάποιο σνακ και νερό.

Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να αποστείλουν με email υπεύθυνη δήλωση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚA στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΠΡΟΣΟΧH: θα αποστέλλεται και επιβεβαιωτικό email από το σχολείο) ή να την προσκομίσουν σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου(μέσω gov.gr, K.E.Π. ή φυσική παρουσία στο σχολείο). Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την ΤΡΙΤΗ 02 Απριλίου 2024 στις 14:00μ.μ.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να αποστείλετε την υπεύθυνη δήλωση με email να αναφέρετε απαραιτήτως στο Θέμα του email το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και το ΤΜΗΜΑ του μαθητή/μαθήτριας.

 

Στην υπεύθυνη δήλωση που θα υπογράψουν οι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να αναφέρονται τα εξής:

 

Ο/Η .................................................................................. γονέας/κηδεμόνας του/της μαθητ ................................................................................................. του τμήματος .......... της ....... Τάξης δηλώνω υπεύθυνα ότι συμφωνώ / δεν συμφωνώ (κυκλώστε αυτό που επιθυμείτε) να συμμετάσχει στη διδακτική επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στο ΟΑΚΑ, όπου οι μαθητές θα συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες υπό την επίβλεψη και με την καθοδήγηση γυμναστών του αθλητικού κέντρου. Κατάθεση δηλώσεων μέχρι Τρίτη 02 Απριλίου 2024 στις 14:00μ.μ.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ = 10ΕΥΡΩ

(6ΕΥΡΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΑΚΑ + 4ΕΥΡΩ ΠΟΥΛΜΑΝ)

 

Υπεύθυνη δήλωση

 

 

Επίσκεψη Α' τάξης στο Οcean Lab

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου πρόκειται να επισκεφθούν τo Οcean Lab έναν ειδικά διαμορφωμένο, ψηφιακό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χώρο που έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία της Safe water sports

Σκοπός της επίσκεψης είναι η εκπαίδευση – ενημέρωση των μαθητών σε θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια στη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ. Η μετακίνηση των μαθητών θα γίνει με πούλμαν. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα και η μετακίνηση με πούλμαν θα γίνει χωρίς επιβάρυνση των μαθητών. Οι μαθητές μπορούν να φέρουν κάποιο σνακ και νερό καθώς θα υπάρξει δεκάλεπτο διάλειμμα κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να αποστείλουν με email υπεύθυνη δήλωση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚA στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΠΡΟΣΟΧH: θα αποστέλλεται και επιβεβαιωτικό email από το σχολείο) ή να την προσκομίσουν σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου. Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 στις 13:00.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να αποστείλετε την υπεύθυνη δήλωση με email να αναφέρετε απαραιτήτως στο Θέμα το ΟΝΟΜΑΤΕΠΏΝΥΜΟ και το ΤΜΗΜΑ του μαθητή/μαθήτριας.

Στην υπεύθυνη δήλωση που θα υπογράψουν οι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να αναφέρονται τα εξής:

Ο/Η .................................................................................. γονέας/κηδεμόνας του/τηςμαθητ ................................................................................................. του τμήματος .......... της Α΄ Τάξης δηλώνω υπεύθυνα ότι συμφωνώ / δεν συμφωνώ (κυκλώστε αυτό που επιθυμείτε) να συμμετάσχει στη διδακτική επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 στο Οcean Lab έναν ειδικά διαμορφωμένο, ψηφιακό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χώρο που έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία της Safe water sports».

Υπεύθυνη Δήλωση

Επίσκεψη B' τάξης στο Οcean Lab

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 οι μαθητές της B΄ Γυμνασίου πρόκειται να επισκεφθούν τo Οcean Lab έναν ειδικά διαμορφωμένο, ψηφιακό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χώρο που έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία της Safe water sports

Σκοπός της επίσκεψης είναι η εκπαίδευση – ενημέρωση των μαθητών σε θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια στη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ. Η μετακίνηση των μαθητών θα γίνει με πούλμαν. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα και η μετακίνηση με πούλμαν θα γίνει χωρίς επιβάρυνση των μαθητών. Οι μαθητές μπορούν να φέρουν κάποιο σνακ και νερό καθώς θα υπάρξει δεκάλεπτο διάλειμμα κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να αποστείλουν με email υπεύθυνη δήλωση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚA στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΠΡΟΣΟΧH: θα αποστέλλεται και επιβεβαιωτικό email από το σχολείο) ή να την προσκομίσουν σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου. Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 στις 13:00.

Στην υπεύθυνη δήλωση που θα υπογράψουν οι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να αναφέρονται τα εξής:

Ο/Η .................................................................................. γονέας/κηδεμόνας του/τηςμαθητ ................................................................................................. του τμήματος .......... της Β΄ Τάξης δηλώνω υπεύθυνα ότι συμφωνώ / δεν συμφωνώ (κυκλώστε αυτό που επιθυμείτε) να συμμετάσχει στη διδακτική επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 στο Οcean Lab έναν ειδικά διαμορφωμένο, ψηφιακό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χώρο που έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία της Safe water sports».

Υπεύθυνη Δήλωση