Επίσκεψη της Γ' τάξης στη Σχολή Ικάρων

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου πρόκειται να επισκεφθούν τη Σχολή Ικάρων στο Τατόι στα πλαίσια του σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού. Η μετακίνηση των μαθητών θα γίνει με πούλμαν.

Συνολικό κόστος= 4 ευρώ ανά μαθητή/τρια

Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να αποστείλουν με email υπεύθυνη δήλωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΠΡΟΣΟΧH: θα αποστέλλεται και επιβεβαιωτικό email από το σχολείο) ή να την προσκομίσουν έως την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 στη 13.00 το αργότερο σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Στην υπεύθυνη δήλωση που θα υπογράψουν οι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να αναφέρονται τα εξής:

«Ο/Η .................................................................................. γονέας/κηδεμόνας του/της μαθητ..................................................................................................... του τμήματος .......... δηλώνω υπεύθυνα ότι συμφωνώ / δεν συμφωνώ (κυκλώστε αυτό που επιθυμείτε) να συμμετάσχει στη διδακτική επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Σχολή Ικάρων την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024.

Υπεύθυνη Δήλωση