Ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής σε ΓΕ.Λ - ΕΠΑ.Λ - Π.ΕΠΑ.Λ για το σχ. έτος 2024-25

Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. - ΕΠΑ.Λ. - Π.ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2024-25, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ή μέσω της διαδικτυακής πύλης https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 και ώρα 07:00 έως και την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 και ώρα 23:59.
Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών, την Ηλεκτρονική Αίτηση υποβάλλει ο κηδεμόνας που έχει δηλωθεί (με Υπεύθυνη δήλωσή του) στο σχολείο ως «Κηδεμόνας E-eggrafes».

 Εγκύκλιος

 

Εγγραφές μαθητών/ μαθητριών σε όλες τις τάξεις για το σχ. έτος 2024-25

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι για να ολοκληρωθεί η εγγραφή των μαθητών/μαθητριών σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου, θα πρέπει να μας προσκομίσετε Υπεύθυνη Δήλωση με τα στοιχεία επικοινωνίας σας μέχρι και την Παρασκευή 6 Σεμπτεμβρίου 2024 (τηλέφωνα, e-mail, διεύθυνση κατοικίας). (Κατεβάστε την Υπεύθυνη Δήλωση )

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών που εγγράφονται στην Α' τάξη θα πρέπει επιπλέον να προσκομίσουν Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/τριας (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο από τον ιατρό που παρακολουθεί το παιδί. Σε ανανέωση του ΑΔΥΜ οφείλουν να προβούν και οι γονείς - κηδεμόνες όλων των μαθητών των οποίων το δελτίο υγείας δεν βρίσκεται πλέον σε ισχύ (Κατεβάστε το ΑΔΥΜ)

Επίσης οι γονείς και κηδεμόνες όλων των μαθητών/μαθητριών, εάν δεν το έχουν κάνει ήδη, θα πρέπει να μας προσκομίσουν Πιστοποιητικό Γέννησης των τέκνων τους.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας αποστείλετε την υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά θα πρέπει αυτή να φέρει το γνήσιο της υπογραφής (από ΚΕΠ) ή να έχει εκδοθεί μέσω της διαδικασίας "Έκδοση υπεύθυνης δήλωσης" από την ιστοσελίδα www.gov.gr.

 

Προετοιμασία για την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για το σχολικό έτος 2024-25

Ενόψει των ηλεκτρονικών εγγραφών των μαθητών της Γ' τάξης σε ΓΕΛ / ΕΠΑΛ / Π.ΕΠΑΛ, παρακαλείσθε όπως ενημερωθείτε από τα παρακάτω αρχεία:

(Η πλατφόρμα e-eggrafes δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα.)

 

Οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να συμπληρωθούν και από τους δύο γονείς (διαφορετικό τύπο δήλωσης ο καθένας) και να επιστραφούν στη σχολική μονάδα έως τις 22-04-2024, είτε με γνήσιο της υπογραφής είτε μέσω gov.gr.

Και οι δύο υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να αναφέρουν την ίδια διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας

 

 

Ενημέρωση προόδου μαθητών

Σας ενημερώνουμε ότι οι κηδεμόνες των μαθητών/τριών του σχολείου μας, μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο για την ενημέρωση προόδου των παιδιών τους Τρίτες και Παρασκευές σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Ημέρες και ώρες ενημέρωσης γονέων

 

Το παραπάνω πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση.

Παρακαλούμε να το συμβουλεύεστε πριν επισκεφτείτε το σχολείο.

 

Εγγραφές μαθητών/ μαθητριών σε όλες τις τάξεις για το σχ. έτος 2023-24

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι για να ολοκληρωθεί η εγγραφή των μαθητών/μαθητριών σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου, θα πρέπει να μας προσκομίσετε Υπεύθυνη Δήλωση με τα στοιχεία επικοινωνίας σας μέχρι και τις 8 Σεμπτεμβρίου 2023 (τηλέφωνα, e-mail, διεύθυνση κατοικίας). (Κατεβάστε την Υπεύθυνη Δήλωση )

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών που εγγράφονται στην Α' τάξη  θα πρέπει επιπλέον να προσκομίσουν Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/τριας (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο από τον ιατρό που παρακολουθεί το παιδί. Σε ανανέωση του ΑΔΥΜ οφείλουν να προβούν και οι γονείς - κηδεμόνες όλων των μαθητών των οποίων το δελτίο υγείας δεν βρίσκεται πλέον σε ισχύ (Κατεβάστε το ΑΔΥΜ )

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας αποστείλετε την υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά θα πρέπει αυτή να φέρει το γνήσιο της υπογραφής (από ΚΕΠ) ή να έχει εκδοθεί μέσω της διαδικασίας "Έκδοση υπέυθυνης δήλωσης" από την ιστοσελίδα www.gov.gr.