Βράβευση μαθητών του σχολείου μας στον 1ο Διαγωνισμό Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών

Συγχαρητήρια στους μαθητές Δόνα Ιωάννη (Γ1), Τζανέτου Ελένη (Γ4), Τυρολόγο Νικόλαο (Β4) και Φλαμπούρη Ελευθέριο (Γ4) που εκπροσώπησαν το σχολείο μας στον 1ο Διαγωνισμό Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών και βραβεύτηκαν. 

3ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου 2015

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος του ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει τον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου. Ο διαγωνισμός αφορά στους μαθητές όλων των τάξεων των Γυμνασίων της χώρας.
O Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου 2015 και για τις τρεις τάξεις, θα διενεργηθεί στις 07 Μαρτίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 9:30 π.μ..

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο σχολείο τους, μέχρι την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015.

Τα σχολεία θα διαβιβάσουν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες ανήκουν, πίνακα με τα ονόματα των ενδιαφερόμενων μαθητών.

Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια δύο (02) ώρες και θα διενεργηθεί στα κατά τόπους Γυμνάσια ή Γενικά Λύκεια που θα οριστούν από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Τις τοπικές Επιτροπές Εξετάσεων θα συγκροτήσουν οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τους σχολικούς συμβούλους κλάδου ΠΕ04 και τα τοπικά παραρτήματα της Ε.Ε.Φ., όπου αυτά υπάρχουν.

Σύμφωνα με το το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών,  τα προς εξέταση θέματα του Διαγωνισμού για  την Α', Β' και Γ' Γυμνασίου, αντιστοιχούν στην ύλη η οποία ?κατά προσέγγιση? διδάσκεται έως την εβδομάδα του Διαγωνισμού στα σχολεία της χώρας με βάση τα Προγράμματα Σπουδών.

Συνιστάται στους μαθητές να έχουν μαζί τους υπολογιστή τσέπης, αλλά όχι κινητό τηλέφωνο του οποίου η κατοχή και χρήση απαγορεύεται σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Προκήρυξη / επισημάνσεις

Το έγγραφο του Υπ. Παιδείας

Θέματα προηγούμενων ετών και πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από τον κ. Βρεττό μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2015.