Έκθεση Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης 15 Ιούνιου 2017

Στις 15/06/2017 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο έκθεση Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων. Τα προγράμματα με θέμα : «΄Ηλιε μου ΄Ηλιε μου βασιλιά μου...... ζέστανέ μας σήμερα» και «Εναλλακτικές μορφές ενέργειας ? Ηλιακή ενέργεια» με συντονιστές τον κ. Νικολόπουλο Νικόλαο και τον κ. Τσιουφλιά Αθανάσιο παρουσίασαν μετά από συνεργασία ένα ηλιακό αερόθερμο. Μια καινοτόμο κατασκευή των μαθητών η οποία ζεσταίνει ένα δωμάτιο το χειμώνα με τη βοήθεια το ήλιου. Στα προγράμματα αυτά συμμετείχαν και οι κ.κ. Τσέκα Σταυρούλα, Βρεττός Κων/νος, Μπαρδάνη Παρασκευή και Πασσαλή Ελένη.

Το πρόγραμμα με θέμα «Φυτεύω το κήπο του σχολείου μου ? Φροντίζω για τη φύση» συμμετείχε με αφίσες που έδειχναν τις δράσεις των μαθητών στο κήπο. Επίσης μοίρασε στους επισκέπτες ντοματιές, μάραθους, βασιλικούς και μαϊντανούς από το φυτώριο του σχολείου μας.
Το πρόγραμμα συντόνιζε η κ. Τριανταφυλλοπούλου Ευαγγελία με συμμετοχή των κ. κ. Νικολόπουλου Νικόλαου, Ανδριόπουλου Παύλου και Σταύρου Αγαθή

Επίσης στην ίδια έκθεση παρουσιάστηκαν και κατασκευές από καινοτόμες δράσεις που είχαν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν με συντονιστή τον κ. Νικολόπουλο Νικόλαο και είναι σε λειτουργία:
o Ηλιακός Φούρνος
o Φωτοβολταϊκό Πάνελ
o Επιτραπέζιο Παιχνίδι