Πρόγραμμα μαθημάτων από 18 - 5 -2020 (Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη η υπο - ομάδα στην οποία ανήκει ο κάθε μαθητής)

 

Το κυλικείο του σχολείου, σύμφωνα με οδηγία του Υπ. Παιδείας,

θα είναι κλειστό.

 

Για την αποφυγή συνωστισμού, η είσοδος στο σχολείο θα γίνεται παράλληλα από τις εισόδους της οδού Χατζηαποστόλου και της οδού Βίωνος (πεζόδρομος)Εκπαιδευτικές επισκέψεις Τετάρτης 21/10/2015

Την Τετάρτη 21/10/2015 το σχολείο μας διοργανώνει τις πρώτες εκπαιδευτικές επισκέψεις! Οι μαθητές/τριες της Α' Γυμνασίου θα επισκεφτούν το Μουσείο Ηρακλειδών στο Θησείο, προκειμένου να ξεναγηθούν στην έκθεση "Οι σημαντικότερες εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων" από το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας Κώστα Κοτσανά, στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας. Οι μαθητές/τριες της Β' Γυμνασίου θα επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο και το ομώνυμο μουσείο του Κεραμεικού, στο πλαίσιο του μαθήματος των Εικαστικών. Τέλος, οι μαθητές/τριες της Γ' Γυμνασίου θα επισκεφτούν το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο στο κτίριο της Παλιάς Βουλής, στο πλαίσιο του μαθήματος της Νεότερης Ιστορίας. 

Όλοι οι μαθητές/τριες παρακαλούνται να προσέλθουν στο σχολείο με τα βιβλία τους, αφού σε περίπτωση βροχής θα γίνει μάθημα, και σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Α' Γυμνασίου:ώρα προσέλευσης 8:45 π.μ.

Β' Γυμνασίου:ώρα προσέλευσης 9:00 π.μ.

Γ' Γυμνασίου:ώρα προσέλευσης 9:15 π.μ.