Επίσκεψη των τάξεων Α', Β', Γ' στο αθλητικό κέντρο Ο.Α.Κ.Α.

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 τα τμήματα της Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου έχει προγραμματιστεί να επισκεφθούν το αθλητικό κέντρο Ο.Α.Κ.Α., στο Μαρούσι, όπου οι μαθητές θα συμμετέχουν σε πρόγραμμα με αθλητικές δραστηριότητες υπό την επίβλεψη και με την καθοδήγηση γυμναστών του αθλητικού κέντρου. Η μετακίνηση των μαθητών/τριών θα γίνει με πούλμαν.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ = 10ευρώ.

(6ΕΥΡΩ συμμετοχή στο πρόγραμμα + 4ΕΥΡΩ μετακίνηση με πούλμαν).

Οι μαθητές μπορούν να φέρουν κάποιο σνακ και νερό.

Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να αποστείλουν με email υπεύθυνη δήλωση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚA στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΠΡΟΣΟΧH: θα αποστέλλεται και επιβεβαιωτικό email από το σχολείο) ή να την προσκομίσουν σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου(μέσω gov.gr, K.E.Π. ή φυσική παρουσία στο σχολείο). Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την ΤΡΙΤΗ 02 Απριλίου 2024 στις 14:00μ.μ.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να αποστείλετε την υπεύθυνη δήλωση με email να αναφέρετε απαραιτήτως στο Θέμα του email το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και το ΤΜΗΜΑ του μαθητή/μαθήτριας.

 

Στην υπεύθυνη δήλωση που θα υπογράψουν οι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να αναφέρονται τα εξής:

 

Ο/Η .................................................................................. γονέας/κηδεμόνας του/της μαθητ ................................................................................................. του τμήματος .......... της ....... Τάξης δηλώνω υπεύθυνα ότι συμφωνώ / δεν συμφωνώ (κυκλώστε αυτό που επιθυμείτε) να συμμετάσχει στη διδακτική επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στο ΟΑΚΑ, όπου οι μαθητές θα συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες υπό την επίβλεψη και με την καθοδήγηση γυμναστών του αθλητικού κέντρου. Κατάθεση δηλώσεων μέχρι Τρίτη 02 Απριλίου 2024 στις 14:00μ.μ.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ = 10ΕΥΡΩ

(6ΕΥΡΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΑΚΑ + 4ΕΥΡΩ ΠΟΥΛΜΑΝ)

 

Υπεύθυνη δήλωση