Επίσκεψη B' τάξης στο Οcean Lab

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 οι μαθητές της B΄ Γυμνασίου πρόκειται να επισκεφθούν τo Οcean Lab έναν ειδικά διαμορφωμένο, ψηφιακό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χώρο που έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία της Safe water sports

Σκοπός της επίσκεψης είναι η εκπαίδευση – ενημέρωση των μαθητών σε θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια στη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ. Η μετακίνηση των μαθητών θα γίνει με πούλμαν. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα και η μετακίνηση με πούλμαν θα γίνει χωρίς επιβάρυνση των μαθητών. Οι μαθητές μπορούν να φέρουν κάποιο σνακ και νερό καθώς θα υπάρξει δεκάλεπτο διάλειμμα κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να αποστείλουν με email υπεύθυνη δήλωση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚA στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΠΡΟΣΟΧH: θα αποστέλλεται και επιβεβαιωτικό email από το σχολείο) ή να την προσκομίσουν σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου. Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 στις 13:00.

Στην υπεύθυνη δήλωση που θα υπογράψουν οι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να αναφέρονται τα εξής:

Ο/Η .................................................................................. γονέας/κηδεμόνας του/τηςμαθητ ................................................................................................. του τμήματος .......... της Β΄ Τάξης δηλώνω υπεύθυνα ότι συμφωνώ / δεν συμφωνώ (κυκλώστε αυτό που επιθυμείτε) να συμμετάσχει στη διδακτική επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 στο Οcean Lab έναν ειδικά διαμορφωμένο, ψηφιακό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χώρο που έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία της Safe water sports».

Υπεύθυνη Δήλωση