Δραστηριότητες

Δηλώσεις συμμετοχής στην Πολιτιστική δράση «Κύκλος Λογοτεχνίας και Ανάγνωσης.»

Οι κηδεμόνες των μαθητών που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην πολιτιστική δράση «Κύκλος Λογοτεχνίας και Ανάγνωσης» θα πρέπει μέχρι και την Δευτέρα 22/1/2024 να προσκομίσουν την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
1. Ψηφιακά μέσω gov.gr και αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (εναλλακτικά τυπώνεται και ο μαθητής το φέρνει στο σχολείο)
2. Με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής σας από ΚΕΠ (ο μαθητής φέρνει στο σχολείο το παρόν έντυπο βεβαιωμένο από το ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής του γονέα/κηδεμόνα)
3. Με φυσική παρουσία στο σχολείο (ο κηδεμόνας προσκομίζει το παρόν έντυπο υπογεγραμμένο και συμπληρωμένο)
Η δράση θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη (από την Τρίτη 23/1/2024 -πρώτη ενημερωτική συνάντηση για τους στόχους, την διαδικασία και τις προϋποθέσεις συμμετοχής) μετά το πέρας των μαθημάτων (14:10 – 15:45), στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης του σχολείου.

Υπεύθυνη δήλωση