Επίσκεψη στο Παλαιοντολογικό Μουσείο για την Β΄τάξη

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 οι μαθητές της Β΄ Γυμνασίου πρόκειται να επισκεφθούν το Μουσείο Παλαιοντολογίας και Γεωλογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η μετακίνηση των μαθητών θα γίνει με πούλμαν.

Συνολικό κόστος= 5 ευρώ ανά μαθητή/τρια

Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να αποστείλουν με email υπεύθυνη δήλωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (θα αποστέλλεται και επιβεβαιωτικό email από το σχολείο) ή να την προσκομίσουν έως τις 17 Ιανουαρίου στις 13.30 το αργότερο σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες.

  • ψηφιακά μέσω του gov.gr και να αποσταλούν στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (να αναφέρεται οπωσδήποτε στο θέμα του email Ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας και Τμήμα) (οδηγίες έκδοσης υπεύθυνης δήλωσης)
  • ψηφιακά μέσω του gov.gr και να προσκομιστούν εκτυπωμένες από τον/την μαθητή/μαθήτρια (οδηγίες έκδοσης υπεύθυνης δήλωσης)
  • με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ και να προσκομιστούν από τον/την μαθητή/μαθήτρια
  • να προσκομιστούν από τον ίδιο τον γονέα/κηδεμόνα αυτοπροσώπως.

Υπεύθυνη δήλωση