Αποτελέσματα – Έλεγχοι βαθολογίας – Έκθεση μαθητικών έργων

Τα αποτελέσματα των προαγωγικών – απολυτηρίων εξετάσεων Μαΐου – Ιουνίου 2019, θα εκδοθούν και θα αναρτηθούν στο σχολείο την Τρίτη 11 Ιουνίου μετά τις 13:00. Οι έλεγχοι βαθμολογίας θα δίνονται στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών από την Πέμπτη 13 Ιουνίου και ώρες 08:15 - 14:00, μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου θα αρχίσει να λειτουργεί και έκθεση με δημιουργίες και κατασκευές των μαθητών στο πλαίσιο των μαθημάτων των Εικαστικών, της Τεχνολογίας, καθώς και των Προγραμμάτων τα οποία υλοποιήθηκαν στο σχολείο κατά τα τρέχον σχολικό έτος. Η έκθεση θα φιλοξενείται στο Εργαστήριο Εικαστικών και θα μπορείτε να την επισκέπτεστε - κατά τις παραπάνω ώρες - τις μέρες Πέμπτη 13 Ιουνίου, Τετάρτη 19 Ιουνίου και  Πέμπτη 20 Ιουνίου. Κατά τις ενδιάμεσες ημερομηνίες, διεξάγωνται οι πανελλαδικές εξετάσεις με αποτέλεσμα οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί να απουσιάζουν από το σχολείο μας λόγω της συμμετοχής τους σε αυτές. Θα είναι τιμή και ευχαρίστηση για εμάς και τους μαθητές μας να επισκεφθείτε την έκθεση.

Υ.Γ. Από την Παρασκευή 21 Ιουνίου, οι μαθητές θα μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο προκειμένου να παραλάβουν τις κατασκευές και τις δημιουργίες τους.